Frutza

Frutza

Frutza

Frutza është një shërbim që ofron kuti frutash me bazë abonimi javor, dedikuar promovimit të një jetese më të shëndetshme dhe të qëndrueshme. 

Merr një kuti frutash çdo javë në derën tënde. Fruta të përzgjedhura me kujdes, nga marketi në duart e tua. Provo shijet e natyrës shqiptare dhe ekzotike me kutië tona.”