Impact Education

Impact Education

Impact Education

Impact Education prej gati 4 vitesh në Durrës & Online ofron trajnime profesionale në fushat : Informatikë, Programim ,Dizajn, Marketing dhe Inxhinieri. Numërojmë 2000+ studentë dhe mbi 20 bashkëpunime me bizneset.