Mamir

Mamir

Mamir

Mamir.al është platforma më e madhe e kurseve online në gjuhën Shqipe. 

Me mbi 12 kategori mund të mësoni gjithçka në 2 mënyra studimi live, duke folur me instruktorin në zoom, ose të rregjistruar. 

Tani mund të mësosh nga më ekspertët në vend dhe të marrësh çertifikata për kurset e përfunduara. 

Regjistrohu tani dhe nis të mësosh nga shtëpia gjithçka që të nevojitet për të krijuar karrierën tënde. 

Investo në mirëqenien tënde.