Niv AL

Niv AL

Niv AL

Vizioni Yne: Fuqizimi i Bizneseve ne epoken e AI. Jemi kompania e parë Shqiptare që i paraprin ndryshimit në botën e Inteligjecës Artificiale. Me fokus drejt ideve inovative, ne i vijmë në ndihmë bizneseve duke ndërtuar zgjidhje software-ike të integruara me teknologjinë e Inteligjencës Artifciale për t’ju dhënë përparësinë e nevojshme drejt epokës së re digjitale.Aktualisht në webist-en tonë do të mund të gjeni demo të shërbimeve Text to Speech dhe Speech to Text në gjuhën Shqipe dhe versionin Beta të chat.

www.niv.al