Union Financiar Tiranë

Union Financiar Tiranë

Union Financiar Tiranë

Union Financiar Tiranë është agjenti i vetëm i Western Union për Shqipërinë, që nga viti 1995. Me shërbime financiare të shpejta, të sigurta dhe të besueshme UFT operon në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Kroaci dhe Zvicër. 

Union Financiar Tiranë ka zhvilluar platformën më të madhe të pagesave në Shqipëri, UPay që po ridimensionon paranë elektronike, me mbi 60 shërbime të disponueshme për të gjithë individët që aktivizojnë UPay dhe shumë lehtësira e përfitime për bizneset që pranojnë pagesa me UPay.

Tërheqje CASH nga llogaritë e tyre, mund të kryejnë të gjithë klientët UPay, në çdo moment që ju duhet, në mbi 700 agjenci Unionnet – Western Union në të gjithë Shqipërinë.