Rikthehet Future2Tech, panairi më i madh i teknologjisë dhe inovacionit në vend

Future2Tech, panairi i shumëpritur i inovacionit dhe sipërmarrjes, po rikthehet këtë vit, në datat 9-10 tetor tek Pallati i Kongreseve, me më shumë energji dhe mundësi se kurrë më parë. Ky panair,i organizuar nga Iceberg Exhibitions dhe Albaniatech , është bërë një pikë referimi për të gjithë ata që janë të interesuar në teknologji dhe inovacion, premton të jetë një event që do të sjellë së bashku liderë të industrisë, startupe premtuese dhe investitorë të “etur” për të zbuluar idetë e reja që do të ndryshojnë të ardhmen.

Pas suksesit të madh të panairit të vitit të kaluar, rikthimi i Future2Tech këtë vit është pritur me padurim nga komuniteti i inovatorëve dhe sipërmarrësve. Panairi do të ofrojë një platformë  për prezantimin e teknologjive të reja, diskutimin e trendeve të fundit në industri dhe krijimin e lidhjeve të vlefshme mes pjesëmarrësve. Këtë vit, organizatorët kanë planifikuar një program të pasur me sesione paneli, prezantime, demonstrime dhe rrjete të tjera të  ndryshme. Ky format i diversifikuar do të sigurojë që çdo pjesëmarrës të gjejë diçka të vlefshme dhe të përshtatur për interesat dhe nevojat e tyre.

Panairi i vitit të kaluar u shënua nga pjesëmarrja e një numri të madh vizitorësh dhe ekspozuesish nga vende të ndryshme. Disa nga pikat kryesore të panairit përfshijnë:

Pjesëmarrja e gjerë: Më shumë se 70 ekspozues dhe 3000 vizitorë morën pjesë në panairin e vitit të kaluar, duke bërë që ky event të jetë një nga më të mëdhenjtë në rajon për teknologji dhe inovacion.
Prezenca e startupeve: Shumë startup-e prezantuan produktet dhe zgjidhjet e tyre inovative, duke tërhequr vëmendjen e investitorëve dhe partnerëve potencialë.
Sesione paneli dhe prezantime: Disa nga ekspertët më të njohur të industrisë ndanë njohuritë dhe përvojat e tyre, duke krijuar një atmosferë të pasur me ide dhe frymëzim.
Rrjetëzimi: Panairi ofroi mundësi të shumta për rrjetëzim, duke bërë të mundur krijimin e lidhjeve të reja dhe forcimin e atyre ekzistuese mes pjesëmarrësve.

Lexo edhe:Future2Tech, një destinacion i sipërmarrjes dhe inovacionit

Kush duhet të marrë pjesë në Future2Tech 2024?

Sipërmarrës: Nëse jeni një sipërmarrës që kërkon të prezantojë produktet ose shërbimet tuaja inovative, Future2Tech është vendi ideal për të takuar investitorë dhe partnerë potencialë.
Startup-e: Për startup-et në fazat e hershme, ky panair ofron një mundësi të artë për të prezantuar idetë e tyre dhe për të marrë vëmendjen e investitorëve dhe ekspertëve të industrisë.
Investitorë: Investitorët që kërkojnë mundësi të reja investimi në teknologji dhe inovacion do të gjejnë një gamë të gjerë projektesh premtuese dhe ide inovative.
Ekspertë të teknologjisë: Profesionistët dhe ekspertët në fushën e teknologjisë do të kenë mundësinë të ndajnë njohuritë dhe përvojat e tyre përmes sesioneve paneli dhe prezantimeve.
Konsulentë të inovacionit: Konsulentët që punojnë në zhvillimin e inovacionit dhe transformimit digjital do të gjejnë një mjedis të pasur për të ndarë praktikat më të mira dhe për të krijuar lidhje të reja.
Institucione arsimore: Institucionet arsimore që duan të promovojnë programet e tyre dhe të krijojnë partneritete me industrinë do të gjejnë një platformë ideale për të arritur këto qëllime.

Çfarë të presim këtë vit?
Rikthimi i Future2Tech 2024 premton të jetë edhe më i madh dhe më i suksesshëm. Disa nga aspektet që priten të jenë në fokus këtë vit përfshijnë:

Inovacione të reja: Një sërë kompanish do të prezantojnë teknologjitë dhe zgjidhjet e tyre më të reja, duke i dhënë vizitorëve mundësinë të shohin nga afër zhvillimet më të fundit në industri.
Sesione edukative: Programi i pasur me sesione paneli dhe workshops do të ofrojë njohuri të thella dhe praktike për pjesëmarrësit.
Rrjetëzimi dhe bashkëpunimi: Panairi do të vazhdojë të jetë një platformë e shkëlqyer për rrjetëzim dhe krijimin e partneriteteve të reja.
Future2Tech vazhdon të mbetet një destinacion kryesor për ata që kërkojnë të jenë në krye të inovacionit dhe teknologjisë.

Rikthimi i tij këtë vit është një mundësi e artë për të gjithë ata që duan të jenë pjesë e një komuniteti global të inovatorëve dhe sipërmarrësve.

*Në artikujt e rradhës, do të sjellim episode me arsye konkrete nga pjesëmarrësit e kaluar se pse duhet të bëheni ekspozues në panair, nga ku ju mund të regjistroheni tek ky link.