Press Room

PC Store & SmartKids, pjesëmarrës në  Future2tech 2023 , dëshmojnë suksesin e tyre në panair

PC Store & SmartKids, pjesëmarrës në Future2tech 2023 , dëshmojnë suksesin e tyre në panair

Në panairin “Future2Tech” të vitit të kaluar, PC Store Sh.p.k. […]

Read full article
Pse duhet të merrni pjesë si ekspozues në Future2Tech 2024?

Pse duhet të merrni pjesë si ekspozues në Future2Tech 2024?

Future2Tech 2024 është një nga ngjarjet më të mëdha të […]

Read full article
Rikthehet Future2Tech, panairi më i madh i teknologjisë  dhe inovacionit në vend

Rikthehet Future2Tech, panairi më i madh i teknologjisë dhe inovacionit në vend

Future2Tech, panairi i shumëpritur i inovacionit dhe sipërmarrjes, po rikthehet […]

Read full article
IFA 2023: njoftimet më të rëndësishme nga eventi më i madh i teknologjisë në Evropë

IFA 2023: njoftimet më të rëndësishme nga eventi më i madh i teknologjisë në Evropë

CES mund të sundojë vendin në Shtetet e Bashkuara, por […]

Read full article
10 arsye për të qenë ekspozues në një panair

10 arsye për të qenë ekspozues në një panair

Ndërsa eventet tregtare shpesh duken si një shpenzim mjaft i […]

Read full article
Si të punësoheni në industrinë e teknologjisë

Si të punësoheni në industrinë e teknologjisë

Si çdo gjë në jetë, ka shumë rrugë për të […]

Read full article
12 kompanitë më të mëdha në fushën e teknologjisë

12 kompanitë më të mëdha në fushën e teknologjisë

Kaq shumë kompani teknologjike janë bërë emra të njohur sa […]

Read full article
Trendet teknologjike të vitit 2023!

Trendet teknologjike të vitit 2023!

Teknologjia sot po evoluon me ritme të shpejta, duke mundësuar […]

Read full article
Inteligjenca Artificiale, portali në Malin e zi jep lajmet me spikere virtuale

Inteligjenca Artificiale, portali në Malin e zi jep lajmet me spikere virtuale

Lexuesit e portalit Dan në Podgoricë, që prej fundit të korrikut, dëgjojnë lajme […]

Read full article